ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ζβέρεφ για Τζόκοβιτς: "Ο Τζόκοβιτς έχει δώσει όλη του τη ζωή στο τένις, να δείχνετε σεβασμό"

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς © 2025 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AP IMAGES

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ καταδίκασε τις αποδοκιμασίες προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος χρειάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού από τον ημιτελικό του Australian Open, καλώντας το κοινό να δείξει σεβασμό και αγάπη στον 37χρονο Σέρβο.

Η μονομαχία που όλοι περίμεναν ολοκληρώθηκε άδοξα μετά από 80 περίπου λεπτά, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αποχωρεί από το κεντρικό court του Australian Open με τραυματισμό.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υπερασπίστηκε τον 37χρονο Σέρβο, ζητώντας από το κοινό να δείξει σεβασμό καθώς για να αποχωρήσει ένας τόσο σπουδαίος παίκτης τότε υπάρχει σοβαρός λόγος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζβέρεφ:

"Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω, είναι, σας παρακαλώ παιδιά, μη γιουχάρετε έναν παίκτη όταν αποχωρεί με τραυματισμό.

Ξέρω πως όλοι σας πληρώσατε εισιτήρια και θέλετε να δείτε μια μεγάλη μάχη στα 5 σετ, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δώσει σ' αυτό το άθλημα τα τελευταία 20 χρόνια όλη του τη ζωή και έχει κερδίσει αυτό το τουρνουά με θλάση στους κοιλιακούς, με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, αν δεν μπορεί να ολοκληρώσει έναν αγώνα, πραγματικά δεν μπορεί να τον ολοκληρώσει.

Γι' αυτό σας παρακαλώ να δείχνετε σεβασμό και να δείξετε και λίγη αγάπη στον Νόβακ".

Δείτε τις δηλώσεις του Ζβέρεφ:

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ