ΤΕΝΙΣ

Ζήτησε συνάντηση με την Σουάι Πενγκ ο Ενές Καντέρ

Ζήτησε συνάντηση με την Σουάι Πενγκ ο Ενές Καντέρ
2021 NICK WASS/AP PHOTO

Ο Ενές Καντέρ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδέχθηκε την πρόταση του Γιάο Μινγκ και ζήτησε να έχει συνάντηση με την Σουάι Πενγκ.

Ο Τούρκος ΝΒΑer, Ενές Καντέρ Φρίντομ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδέχθηκε την πρόταση του Γιάο Μινγκ (Κινέζος πρώην ΝΒΑer) για να επισκεφθεί την Κίνα μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ ζήτησε να έχει... ελεύθερη συνάντηση με την Σουάι Πενγκ.

Ο 29χρονος, που βρίσκεται σε χρόνια διαμάχη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ του έχει απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα του, ζήτησε να επισκεφτεί την Κίνα, ενώ μέσα στα θέλω του, είναι να μιλήσει δια ζώσης με την Σουάι Πενγκ, της οποίας η ζωή είναι... άγνωστη τους τελευταίους μήνες.

Ο Καντέρ έγραψε στα social media:

"Αποδέχομαι την πρόσκλησή σου, Γιάο Μινγκ, και σκοπεύω να επισκεφτώ την Κίνα το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν χρειάζομαι πολυτελές tour στα αξιοθέατα της Κίνας, ούτε να μυηθώ στην προπαγάνδα. Θα έρθεις μαζί μου, να επισκεφτώ τα Στρατόπεδα Αναμόρφωσης της Σιντσιάνγκ, το Θιβέτ, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν; Επίσης, θα ήθελα πολύ να έχω μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ συζήτηση με την Σουάι Πενγκ. Ενημέρωσέ με, αν ο Σι Τζινπίνγκ, το εγκρίνει".

Η ανάρτησή του:

Πηγή: Tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ