WTA

Ζίντανσεκ - Σάκκαρη 1-2: Ξεκίνημα με νίκη στο 2022 για τη Μαρία στην Αδελαΐδα

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη Ⓒ 2021 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Με νίκη έκανε ποδαρικό στο 2022 η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε της Ταμάρα Ζίντανσεκ με 2-1 σετ στο Adelaide International 1 και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το 2022 για την Μαρία Σάκκαρη που πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Adeilaide International 1 με 2-1 σετ απέναντι στην Ταμάρα Ζίντανσεκ και θα συνεχίσει στην διοργάνωση. Η Μαρία αν και δεν έπαιξε το καλύτερό της τένις, βρήκε τον τρόπο να πάρει την πολυπόθητη νίκη μαζί και την πρόκριση για τη συνέχεια.

Με όπλο το σερβίς της, εκεί απ όπου πήρε 10 άσσους, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκαμψε την αντίσταση της Σλοβένας και μετά από μάχη πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Στο πρώτο σετ η Μαρία ήταν κυρίαρχη, έβγαλε τρομερές άμυνες και σερβίς και παρά το γεγονός ότι έχασε δύο ευκαιρίες για μπρέικ στο σερβίς της Ζίντανσεκ, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και προηγήθηκε με 1-0 σετ στο ματς.

Το δεύτερο σετ ανήκε ξεκάθαρα στην αντίπαλό της, που έβγαλε αντίδραση, πίεσε την Σάκκαρη που υπέπεσε σε αβίαστα λάθη, προηγήθηκε με 5-0 σετ και το έκλεισε με άνεση ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η απάντηση της Μαρίας δεν άργησε να έρθει, με την Ελληνίδα να αντιδρά, να ενεργοποιεί και πάλι το σερβίς της και να δυσκολεύει τη ζωή της αντιπάλου της, με αποτέλεσμα να μην δυσκολευτεί να πάρει το σετ με 6-2 μαζί και τη νίκη με 2-1 σετ σε 2 ώρες και πέντε λεπτά αγώνα.

Πλέον αναμένει να μάθει την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο, όπου θα παίξει είτε με την Σέλμπι Ρότζερς είτε με qualifier.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ