ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Υπουργός Εσωτερικών Αυστραλίας: "Ο Τζόκοβιτς είναι ελεύθερος να φύγει όποτε θέλει"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Davis Cup
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Davis Cup © 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Άντριους, ανέφερε πως ο Τζόκοβιτς είναι ελεύθερος να φύγει από τη χώρα όποτε θέλει και κανένας δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει σε μία δομή στη Μελβούρνη λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με τη visa του. Το δικαστήριο ενέκρινε την προσωρινή παραμονή του Σέρβου στην Αυστραλία μέχρι το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (10/1). Για την ακρίβεια μέχρι τις 16:00 (ώρα τοπική), ενώ θα παλέψει τη δικαίωσή του στο δικαστήριο.

Πάντως, η υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Άντριους, τόνισε πως κανείς δεν θα σταματήσει κανείς τον Τζόκοβιτς απ' το να φύγει από τη χώρα, εάν αποφασίσει να μην κυνηγήσει την υπόθεση.

"Ο κ. Τζόκοβιτς δεν είναι κρατούμενος στην Αυστραλία, είναι ελεύθερος να φύγει όποτε θέλει. Επιλέγει να παραμένει και το έχουν αναλάβει οι συνοριακές Δυνάμεις" ανέφερε συγκεκριμένα.

Δύο συλλήψεις έξω από τη δομή του Τζόκοβιτς

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αυστραλίας, υπήρξαν δύο συλλήψεις έξω από τη δομή που βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Η αστυνομία συνέλαβε δύο γυναίκες, οι οποίες έγραφαν συνθήματα με σπρέι.

Πάντως, δεν φαίνεται πως οι δύο γυναίκες ήταν εκεί για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για τους αιτούντες άσυλο που κρατούνται στη δομή.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ