WIMBLEDON

Wimbledon: Το πρόγραμμα της Τρίτης με τους πρώτους προημιτελικούς σε γυναίκες και άνδρες

Poland's Iga Swiatek celebrates after beating Switzerland's Belinda Bencic in a women???s singles match on day seven of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 9, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Poland's Iga Swiatek celebrates after beating Switzerland's Belinda Bencic in a women???s singles match on day seven of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 9, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Το Wimbledon μπαίνει στην τελική του ευθεία και την Τρίτη διεξάγονται οι πρώτοι προημιτελικοί τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Μεγάλα ματς περιμένουν τους φίλους του τένις κατά τη διάρκεια της Τρίτης τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες αφού αρχίζουν οι προημιτελικοί του Wimbledon.

Χρονικά πρώτα θα γίνουν οι δύο προημιτελικοί των γυναικών και έπειτα θα ακολουθήσουν εκείνοι των ανδρών. Πρώτες θα μπουν οι Πεγκούλα και Βοντρούσοβα στο κορτ 1 στις 15.00 και μισή ώρα αργότερα θα παίξουν οι Σβιόντεκ και Σβιτολίνα.

Μετά από αυτά τα ματς στα δύο βασικά κορτ θα παίξουν οι άνδρες. Στο κεντρικό κορτ θα έχουμε το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Ρούμπλεφ και τον Τζόκοβιτς, ενώ στο κορτ 1 θα παίξουν ο Σίνερ με τον Σαφιούλιν.

Όλη η δράση του Wimbledon θα υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/07)

Κεντρικό κορτ

  • 15.30 Σβιόντεκ - Σβιτολίνα
  • Αμέσως μετά Ρούμπλεφ - Τζόκοβιτς

Κορτ 1

  • 15.00 Πεγκούλα - Βοντρούσοβα
  • Αμέσως μετά Σίνερ - Σαφιούλιν
TAGS WIMBLEDON ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ