WIMBLEDON

Wimbledon: Στον τρίτο γύρο χωρίς να χάσουν σετ Αλκαράθ, Μεντβέντεφ, Μπερετίνι και Ρούνε

Spain's Carlos Alcaraz reacts after winning the second set against Alexandre Muller of France in a men's singles match on day five of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 7, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Spain's Carlos Alcaraz reacts after winning the second set against Alexandre Muller of France in a men's singles match on day five of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 7, 2023. (AP Photo/) 2023 ALBERTO PEZZALI / AP PHOTO

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι Αλκαράθ, Μεντβέντεφ, Μπερετίνι και Ρούνε προκρίθηκαν στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Δεν είχαμε έκπληξη στους πρώτους αγώνες του μονού των ανδρών που διεξήχθησαν στο Wimbledon την Παρασκευή. Αλκαράθ, Μεντβέντεφ, Μπερετίνι και Ρούνε πέρασαν στον τρίτο γύρο χωρίς να χάσουν σετ.

Ο Ισπανός (Νο1) αντιμετώπισε τον Μίλερ με τον Γάλλο να είναι μαχητικός, αλλά δεδομένα δεν μπορούσε να βάλει δύσκολα στο Κάρλος Αλκαράθ.

Αν και έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει πιο εύκολα το ματς ο Ισπανός έφτασε τελικά στη νίκη με 6-4, 7-6 (2) και 6-3 για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε τη δουλειά που είχε αρχίσει από την Πέμπτη. Μόνο που αυτή τη φορά χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κλειδώσει τη νίκη.

Ο Ρώσος επιβλήθηκε του Μαναρινό με 6-3, 6-3, 7-6(5) και πήρε έτσι την άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του από τον Γάλλο.

Στον 3ο γύρο θα βρεθεί και ο Χόλγκερ Ρούνε μετά τη νίκη του απέναντι στον Ισπανό Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα με 6-3, 7-6(3), 6-4 μετά από 2 ώρες και 39 λεπτά σημειώνοντας τη 2η νίκη στην καριέρα του στο τουρνουά.

Τέλος, ο Ματέο Μπερετίνι έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε απόλυτα ελεγχόμενα του Άλεξ ντε Μινόρ με 6-3, 6-4, 6-4 μετά από 2 ώρες και 11 λεπτά.

TAGS WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ