MEDIA

Wimbledon: Πού θα δείτε τους ημιτελικούς των γυναικών

Aryna Sabalenka of Belarus celebrates a point against Madison Keys of the US during the women's singles match on day ten of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Aryna Sabalenka of Belarus celebrates a point against Madison Keys of the US during the women's singles match on day ten of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Σβιτολίνα - Βοντρούσοβα και Ζαμπέ - Σαμπαλένκα διεκδικούν δύο εισιτήρια για τον τελικό του Wimbledon. Το κανάλι και οι ώρες των δύο αγώνων.

Οι δύο ημιτελικοί στο ταμπλό των γυναικών ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (13/07) στο Wimbledon με το ιστορικό τουρνουά να μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Η Ζαμπέ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Σαμπαλένκα σε ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Σβιτολίνα με την Βοντρούσοβα.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη (13/07). Όλη η δράση του Wimbledon θα υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Centre Court:

  • 15:30 Ελίνα Σβιτολίνα - Μαρκέτα Βοντρούσοβα / Novasports Prime
  • 17:30 Ονς Ζαμπέ - Αρίνα Σαμπαλένκα / Novasports Prime
TAGS MEDIA WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ