WIMBLEDON

Wimbledon: Ο Μεντβέντεφ με ανατροπή νίκησε τον Γιούμπανκς και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Russia's Daniil Medvedev celebrates winning the third set from Hungary's Marton Fucsovics during the men's singles match on day six of the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 8, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Russia's Daniil Medvedev celebrates winning the third set from Hungary's Marton Fucsovics during the men's singles match on day six of the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 8, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Ο Κρις Γιούμπανκς έφτασε κοντά σε μία ακόμα μεγάλη νίκη, αλλά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή και με 3-2 σετ να προκριθεί στα ημιτελικά του Wimbledon.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon μετά από μεγάλη μάχη με τον Κρις Γιούμπανκς. Ο Αμερικανός προηγήθηκε με 2-1, όμως ο Ρώσος βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή και με 3-2 σετ να πάρει την πρόκριση.

Το πρώτο σετ κατέληξε ελεγχόμενα στον Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος έκανε γρήγορα break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στην κατάκτησή του με 6-4.

Στα επόμενα δύο σετ όμως ο Γιούμπανκς ήταν εκείνος που κατάφερε γρήγορα να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του. Μάλιστα, στο δεύτερο σετ έδωσε μόλις ένα game στον Μεντβέντεφ που έμοιαζε να βρίσκεται έξω από τα νερά του, ενώ στο τρίτο ένα break ήταν αρκετό.

Κάπως έτσι ο Γιούμπανκς πήρε κεφάλι στο σκορ κατακτώντας με 6-1, 6-4 το δεύτερο και το τρίτο σετ. Ο Μεντβέντεφ μπήκε με την πλάτη στον τοίχο στο τέταρτο σετ.

Σε αντίθεση με όσα είδαμε στα προηγούμενα τρία σετ εκεί δεν είχαμε κάποιο break και οι δύο αθλητές οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Μεντβέντεφ ήταν πιο ψύχραιμος και το κατέκτησε με 7-6 (4) στέλνοντας την πρόκριση σε πέμπτο σετ.

Σε αυτό ο Ρώσος κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στον Αμερικανό που έδειχνε να αδειάζει και με 6-1 σφράγισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά.

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ