WIMBLEDON

Wimbledon: O φοβερός πόντος του Κύργιου, που υποχρέωσε τον Τζόκοβιτς να σωριαστεί στο έδαφος

Wimbledon: O φοβερός πόντος του Κύργιου, που υποχρέωσε τον Τζόκοβιτς να σωριαστεί στο έδαφος

Οι Νικ Κύργιος και Νόβακ Τζόκοβιτς προσέφεραν μία σούπερ θεαματική φάση λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου σετ στον μεταξύ τους τελικό στο Wimlebdon, με τον Αυστραλό να παίρνει έναν απίστευτα δύσκολο πόντο "ξαπλώνοντας" τον Σέρβο στο κορτ.

Ισορροπημένη ήταν η κατάσταση στα δύο πρώτα σετ του τελικού Wimbledon στους άνδρες, με τον Νικ Κύργιο να παίρνει το πρώτο σετ με 6-4 και τον Νόβακ Τζόκοβιτς να απαντάει με 6-3 στο δεύτερο.

Το σενάριο πάντως θα μπορούσε να είχε γραφτεί με άλλον τρόπο στο δεύτερο σετ, αφού με τον Σέρβο να προηγείται με 5-3 στα games ο Αυστραλός εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του και στο ένατο game πήρε έναν εκπληκτικό πόντο, σώζοντας μία φαινομενικά χαμένη φάση και υποχρεώνοντας τον αντίπαλό του να σωριαστεί στο έδαφος για να απαντήσει, χωρίς επιτυχία.

Σε εκείνη μάλιστα τη φάση ο Κύργιος έκανε το 0-30 και ακολούθησε το 0-40, όμως το break το οποίο είχε αγγίξει και θα του έδινε τη δυνατότητα να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του σετ δεν ήρθε ποτέ, με τον Τζόκοβιτς να μένει όρθιος και να φέρνει τούμπα τα πράγματα, για να επικρατήσει με 6-3 στο τέλος του δεύτερου σετ.

TAGS WIMBLEDON ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ