WIMBLEDON

Wimbledon: Στο Νο3 των seedings ο Τσιτσιπάς, Νο16 η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στον τελικό του Roland Garros 2021 με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στον τελικό του Roland Garros 2021 με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς 2021 AP PHOTO/MICHEL EULER

Στο νο3 του ταμπλό στο Wimbledon θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στο νο16 η Μαρία Σάκκαρη, όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν τα seeds τους στο κυρίως ταμπλό του επικείμενου Wimbledon. Όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, στο Νο3 του ανδρικού ταμπλό θα τοποθετηθεί ο 22χρονος Έλληνας, πίσω μονάχα από τους Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) και Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2).

Απόντος του Ράφαελ Ναδάλ, ο Στέφανος κέρδισε μια θέση στο ταμπλό, ενώ δεν αποκλείεται στο Νο4 να εμφανιστεί ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο5 αυτή τη στιγμή), αν ο Ντομινίκ Τιμ αποσύρει τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση.

Στο Νο7 είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ ο Τέιλορ Φριτζ από το Νο32, κλείνει τη λίστα των seeded στους άνδρες.

Όσον αφορά τις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της τόσο ψηλά. Από το Νο16 θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο βρετανικό Major η Ελληνίδα τενίστρια.

Στο Νο1 έχει τοποθετηθεί η Άσλεϊ Μπάρτι, ενώ στο Νο2 είναι η Σιμόνα Χάλεπ, που έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο, όμως δεν είναι 100% σίγουρη η συμμετοχή της στο τουρνουά, μιας και προέρχεται από τραυματισμό. Στο Νο7 η Σερίνα Γουίλιαμς.

Τα seedings του Wimbledon

Wimbledon: Στο Νο3 των seedings ο Τσιτσιπάς, Νο16 η Σάκκαρη

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ