WIMBLEDON

Wimbledon: Μπαίνει στη μάχη η Λάκη, αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης

Ο Μιχαέλα Λάκη στη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Μιχαέλα Λάκη στη συνέντευξη στο SPORT24 SPORT24/ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Η Μιχαέλα Λάκη μπαίνει στη μάχη των juniors του Wimbledon και θα αντιμετωπίσει την Ελίζαμπεθ Κόλμαν. Ξεχωρίζουν οι μάχες στο ταμπλό των γυναικών.

Τέσσερις σπουδαίους προημιτελικούς στο γυναικείο ταμπλό, έναν εξ' αναβολής αγώνα 4ου γύρου στο ανδρικό ταμπλό και μια μεγάλη πρεμιέρα της Μιχαέλας Λάκη στο Wimbledon Juniors, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα της Τρίτης στο All England Club.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί στο Court 14 κόντρα στην 18χρονη Αμερικανίδα και Νο41 στην παγκόσμια κατάταξη των Juniors, Ελίζαμπεθ Κόλμαν, με φόντο την πρόκρισή της στον 2ο γύρο του Λονδρέζικου Major.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00, καιρού επιτρέποντος, μιας και οι προγνώσεις δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές.

Στις 15:30GR θα δοθεί η συνέχεια στο ντέρμπι του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Χούμπερτ Χούρκατς, που διεκόπη λόγω βροχής την Δευτέρα, αυτή τη φορά όμως οι αθλητές θα μπούνε στο κεντρικό Court και όχι στο Court 2.

Οι δυο προημιτελικοί των γυναικών, Ζαμπέρ - Σαμπαλένκα και Μπάρτι - Τομλιάνοβιτς θα διεξαχθούν επίσης στο κεντρικό Court, με τους αγώνες Κα.Πλίσκοβα - Γκόλουμπιτς και Μούχοβα - Κέρμπερ, να είναι προγραμματισμένοι για το Court 1.

Τα σημαντικότερα του προγράμματος:

CENTRE COURT - Ώρα έναρξης πρώτου αγώνα στις 15:30GR
1. Χούρκατς - Μεντβέντεβ

Όχι πριν τις 16:30
2. Ζαμπέ - Σαμπαλένκα

Όχι πριν τις 18:30
3. Μπάρτι - Τομλιάνοβιτς

NO.1 COURT - Ώρα έναρξης πρώτου αγώνα στις 15:00GR
1. Πλίσκοβα - Γκόλουμπιτς
2. Μούχοβα - Κέρμπερ

NO.14 COURT - 13:00GR

1. Μιχαέλα Λάκη - Ελίζαμπεθ Κολμαν

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ