WIMBLEDON

Wimbledon: Ματσάρα Αλκαράθ και Μεντβέντεφ στα ημιτελικά, η μέρα των αγώνων

Russia's Daniil Medvedev shakes hands with Spain's Carlos Alcaraz, left, after winning the men's singles second round match on day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday July 1, 2021. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Russia's Daniil Medvedev shakes hands with Spain's Carlos Alcaraz, left, after winning the men's singles second round match on day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday July 1, 2021. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Wimbledon με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον Γιανίκ Σίνερ, ενώ ο Κάρλος Αλκαράθ θα κοντραριστεί με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Μεγάλα ματς αναμένεται να δουν οι φίλοι του τένις στα ημιτελικά του Wimbledon με τα δύο ζευγάρια να υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.

Τζόκοβιτς - Σίνερ και Αλκαράθ - Μεντβέντεφ συνθέτουν τα δύο ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο μεγάλος τελικός με τέσσερις αθλητές της πρώτης δεκάδας της Παγκόσμιας κατάταξης να κοντράρονται.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Γιανίκ Σίνερ έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές με τον Νόλε να επικρατεί και τις δύο. Ωστόσο, ο Ιταλός (Νο8) είχε βάλει δύσκολα στον Σέρβο πέρσι στην αναμέτρησή τους στο Wimbledon.

Τότε ο Τζόκοβιτς είχε χρειαστεί να κάνει τεράστια ανατροπή αφού είχε βρεθεί πίσω με 2-0 σετ για να επικρατήσει με 3-2 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ματς για γερά νεύρα το Αλκαράθ - Μεντβέντεφ

Πάμε τώρα και στον άλλον ημιτελικό. Αλκαράθ και Μεντβέντεφ αναμένεται να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους φίλους του τένις.

Οι δύο έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές και μετρούν από μία νίκη, μάλιστα αμφότερες είναι σε straight sets. Ο Μεντβέντεφ είχε επικρατήσει 3-0 σετ στην πρώτη τους μάχη στο Wimbledon το 2021, ενώ ο Αλκαράθ είχε πανηγυρίσει στη σκληρή επιφάνεια του Indan Wells με 2-0.

Όλη η δράση του Wimbledon θα υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Σίνερ (8) - Τζόκοβιτς (2)
  • Αλκαράθ (1) - Μεντβέντεφ (3)
TAGS WIMBLEDON ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ