WIMBLEDON

Wimbledon: Ζαμπέ και Ριμπάκινα διεκδικούν το πρώτο Grand Slam της καριέρας τους

Η Ονς Ζαμπέρ πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Μαρία στον ημιτελικό του Wimbledon | 7 Ιουλίου 2022
Η Ονς Ζαμπέρ πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Μαρία στον ημιτελικό του Wimbledon | 7 Ιουλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Το Wimbledon έχει μπει στην τελική ευθεία με την Ονς Ζαμπέ και την Έλενα Ριμπάκινα να διεκδικούν το πρώτο τουρνουά Grand Slam της καριέρας τους στις 16:00.

Η Ονς Ζαμπέ και η Έλενα Ριμπάκινα θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο γυναικείο ταμπλό του φετινού Wimbledon, το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) στο Centre Court του All England Club (16:00, NOVA Sports Prime και Live SPORT24). Αμφότερες, θα αγωνιστούν στον 1ο τους Major τελικό, μετά τη φοβερή πορεία τους, τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο Λονδίνο.

Η Νο3 του ταμπλό, Ζαμπέ, μετράει 11 συνεχόμενες νίκες στο γρασίδι, μιας και πριν την έναρξη του Wimbledon κατέκτησε το 500άρι του Βερολίνου. Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και στις έξι νίκες που έχει κάνει δικές της στο Βρετανικό Major, έχει χάσει συνολικά μόλις δυο sets.

Η 27χρονη Τυνήσια, έχει υπέρ της και την παράδοση με τη Ριμπάκινα, μιας και την έχει κερδίσει δυο φορές στο παρελθόν, σε αντίθεση με τη μια νίκη που έχει πανηγυρίσει η 23χρονη Καζάκα.

Από την πλευρά της, η Νο17 του ταμπλό στο φετινό Wimbledon, έχει χάσει μόλις ένα set στην πορεία της μέχρι τον τελικό. Η Άιλα Τομλιάνοβιτς, στα προημιτελικά, ήταν η μοναδική τενίστρια που κατάφερε να της βάλει δύσκολα.

Με όπλο το τρομερό σερβίς και τα βαριά groundstrokes της, η Ριμπάκινα έχει βρει ρυθμό, παίζει το καλύτερο τένις της στο Λονδίνο και μοιάζει ανίκητη στο γρασίδι αυτή τη στιγμή.

Ποια από τις δυο θα καταφέρει να κατακτήσει τον 1ο της Major τίτλο, γράφοντας ιστορία το Σάββατο στο Centre Court ; Οι απαντήσεις, μετά τις 16:00.

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ