WIMBLEDON

Wimbledon: Η Σβιτολίνα πέταξε εκτός ημιτελικών την Σβιόντεκ, στις τέσσερις και η Βοντρούσοβα

Poland's Iga Swiatek plays a shot against Claire Liu of the U.S. during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Thursday, June 1, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Poland's Iga Swiatek plays a shot against Claire Liu of the U.S. during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Thursday, June 1, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Η Σβιόντεκ γνώρισε την ήττα από τη Σβιτολίνα με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Wimbledon ενώ η Βοντρούσοβα επικράτησε της Πέγκουλα επίσης με 2-1 σετ και πέρασε στην τετράδα του τουρνουά.

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Wimbledon στις γυναίκες αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Ο λόγος για την Ίγκα Σβιόντεκ που γνώρισε την ήττα από την Ελίνα Σβιτολίνα η οποία πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση και επικράτησε με 2-1 σετ (7-5, 6-7, 6-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Νωρίτερα η Μαρκέτα Βοντρούσοβα ήταν η πρώτη που εξασφάλιζε την είσοδο της στην τετράδα μετά την επικράτηση της επί της Τζέσικα Πέγκουλα επίσης με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-4).

Σβιτολίνα και Βοντρούσοβα που πήραν την πρόκριση στους πρώτους προημιτελικούς των γυναικών θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά.

TAGS WIMBLEDON WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ