WIMBLEDON

Wimbledon: Διακόπηκε στο 1-1 το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά, το Σάββατο η συνέχεια

Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Britain's Andy Murray in a men's singles match on day five of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 7, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Britain's Andy Murray in a men's singles match on day five of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 7, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Ο Αγώνας του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά με τους Φιλς και Βαν Ας διακόπηκε στο 1-1 σετ λόγω ελλιπούς φωτισμού. Το Σάββατο η συνέχεια της αναμέτρησης.

Αυτό που γίνεται με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε αυτό το Wimbledon δεν έχει προηγούμενο. Ο αγώνας του Έλληνα τενίστα στο διπλό όπου έπαιζε μαζί με τον αδερφό του Πέτρο κόντρα στους Φιλς και Βαν Ας διακόπηκε.

Συγκεκριμένα, τα δύο ζευγάρια αγωνίστηκαν για δύο σετ και με το σκορ στο 1-1 ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει την αναμέτρηση λόγω ελλιπούς φωτισμού.

Έτσι, η αναμέτρηση θα συνεχιστεί το Σάββατο όπου ήδη ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ακόμα μία αναμέτρηση στο μονό με τον Τζέρε, ενώ θα έπαιζε και στο μεικτό διπλό αν δεν τραυματιζόταν η Πάουλα Μπαντόσα.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ