WIMBLEDON

Wimbledon: Αέρινος προς την οκτάδα ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Γκαρίν στο Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Γκαρίν στο Wimbledon © 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ AP PHOTO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις στο Wimbledon, επικράτησε του Γκαρίν με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο φετινό Wimbledon και χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα από τον Κριστιάν Γκαρίν, πέρασε στους "8" καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, επικράτησε του Χιλιανού αντιπάλου του με 6-2, 6-4, 6-2 και πανηγύρισε την 50η πρόκριση της καριέρας του σε προημιτελικό Major διοργάνωσης.

Μέσα σε 110 λεπτά αγώνα, ο 34χρονος Σέρβος απέκλεισε τον πρωτάρη σε 4ο γύρο, Γκαρίν και πέτυχε την 15η συνεχόμενη νίκη του στο Tour. Από τις 16 Μαϊου και τον τελικό του Masters της Ρώμης, έχει να γευτεί ήττα ο Τζόκοβιτς (2-1 από τον Ναδάλ).

Έχει βάλει πλώρη για τον 20ο Grand Slam τίτλο του και απέχει μόλις τρεις νίκες από μια ιστορική επίδοση, καθώς θα πιάσει τους Φέντερερ και Ναδάλ στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Κι έτσι όπως αγωνίζεται μέχρι στιγμής στο Λονδίνο, αυτό μοιάζει να είναι το πιθανότερο σενάριο. Τον Γκαρίν, Νο17 του ταμπλό, τον συνέτριψε με συνοπτικές διαδικασίες, δείχνοντας για ακόμη μια φορά, σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται.

Με 36/39 κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο σερβίς του τελείωσε το ματς ο Τζόκοβιτς, που έβγαλε 28 winners και έκανε 23 αβίαστα λάθη.

Μέτρησε 5/12 ευκαιρίες για break και κράτησε ανέπαφο το σερβίς του, μην αφήνοντας τον Χιλιανό να φτάσει σε break, παρά τις δυο ευκαιρίες που δημιούργησε (0/2).

Επόμενος αντίπαλος για τον Σέρβο, ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ