WIMBLEDON

Wimbledon 2021: Ήττα στα διπλά για τα αδέλφια Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Τιάφο στο Wimbledon.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Τιάφο © 2021 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Κάμερον Νόρι και Ζαούμ Μουνάρ, αποχαιρετώντας το ταμπλό των διπλών στο Wimbledon Championships, από τον 1ο γύρο.

Μετά την ήττα του στον 1ο γύρο του μονού, ο Στέφανος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη ούτε στα διπλά και μοιραία έμεινε εκτός συνέχειας του 3ου Grand Slam της χρονιάς, με πικρό τρόπο.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά ηττήθηκαν με 7-5, 7-6 (5) από τους Νόρι/Μουνάρ, σε ένα πολύ κλειστό ματς, που έγινε μόλις ένα break (στο 12ο game του 1ου set).

Οι νικητές, στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν είτε τους Νο5 του ταμπλό, Ντόντιτς/Πολάσεκ, είτε τους Γκόμπος/Μαρτίνεζ.

Στέφανος και Πέτρος, ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 58/83 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς τους, σώζοντας 5/6 ευκαιρίες για break των αντιπάλων τους.

Μάλιστα, είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με break στο εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα, στο 5-5, όταν δημιούργησαν δυο break points, όμως τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και στο αμέσως επόμενο service game, έχασαν το set με 7-5.

Το 2ο κομμάτι του αγώνα κύλησε χωρίς break point, με τους Νόρι και Μουνάρ να είναι πιο ψύχραιμοι στο καθοριστικό tie-break. Αρχικά προηγήθηκαν με 6-3, με τον Στέφανο να σερβίρει εξαιρετικά για να σβήσει τα δυο πρώτα match points (6-5).

Η επιστροφή του 22χρονου Έλληνα στο σερβίς του Νόρι όμως, στο 3ο και φαρμακερό match point, κατέληξε στο φιλέ και τα αδέρφια Τσιτσιπά έμειναν εκτός Wimbledon από τον 1ο γύρο.

WIMBLEDON MEN'S DOUBLES SINGLES DRAW

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ