ΤΕΝΙΣ

Vienna Open: Μάχη Τσιτσιπά με Ντιμιτρόφ για την πρόκριση στους "8"

Vienna Open: Μάχη Τσιτσιπά με Ντιμιτρόφ για την πρόκριση στους "8"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον δεύτερο γύρο του Vienna Open και θέλει την πρόκριση στους "8" του τουρνουά, όπου θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ροντιόνοφ-Έβανς.

Για 4η ημέρα συνεχίζονται οι αγώνες στο Erste Bank Open της Βιέννης και το βράδυ θα γνωρίζουμε τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης στην ATP 500 διοργάνωσης της Αυστρίας.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Κέβιν Άντερσον είναι οι μοναδικοί τενίστες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους "8" του θεσμού και σήμερα στη μάχη του 2ου γύρου ρίχνονται οι Τσιτσιπάς, Τιμ, Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ σε μια γεμάτη ημέρα με συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Αναμφίβολα, ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που θα ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα (20:00GR) των αγώνων.

Οι δύο χαρισματικοί τενίστες με το υπέροχο one handed backhand, θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα, μετά τη νίκη του 22χρονου Έλληνα πρωταθλητή με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 6-2) στους "16" του Roland Garros 2020.

Ο Στέφανος, Νο5 της κατάταξης και Νο3 του ταμπλό, την Τετάρτη κέρδισε τον Ζαν Λενάρντ Στρουφ με ανατροπή, δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες ενώ δυνατό ξεκίνημα στη Βιέννη πραγματοποίησε και ο 29χρονος Ντιμιτρόφ, Νο20 στον κόσμο, αποκλείοντας στα δύο σετ τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Στα προημιτελικά, ένας εκ των Τσιτσιπά-Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο νικητή του ζευγαριού Ροντιόνοφ-Έβανς.

Νωρίτερα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Αντρέι Ρούμπλεφ κόντρα στον ανερχόμενο Γιάνικ Σίνερ (17:00GR) με τον νικητή να διασταυρώνεται στα προημιτελικά απέναντι στον κάτοχο του τίτλου και Νο2 του ταμπλό, Ντόμινικ Τιμ αρκεί ο Αυστριακός να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά κόντρα στον επικίνδυνο, Κριστάν Γκαρίν που απέκλεισε τον Βαβρίνκα στην πρεμιέρα.

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ