AUSTRALIAN OPEN

Βαν Ας - Τσιτσιπάς: Μυθικός πόντος του Στέφανου, έβγαλε άμυνα σε 4 smash στην ίδια φάση

Βαν Ας - Τσιτσιπάς: Μυθικός πόντος του Στέφανου, έβγαλε άμυνα σε 4 smash στην ίδια φάση
@2023 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) πήρε έναν απίστευτο πόντο κόντρα στον Λούκα Βαν Ας (Νο79) στον αγώνα τους για τον 3ο γύρο του Australian Open, βγάζοντας διαδοχικές άμυνες σε 4 smash του Γάλλου , πριν τον υποχρεώσει σε λάθος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) πρόσφερε στον κόσμο έναν μυθικό πόντο στον αγώνα του με τον Λούκα Βαν Ας (Νο79) για τον 3ο γύρο του Australian Open (νίκη με 3-0 για τον Έλληνα πρωταθλητή), ο οποίος άλλαξε και όλη την ψυχολογία του παιχνιδιού.

Με το ματς να βρίσκεται στο 3ο σετ και τον Βαν Ας να προηγείται με 3-1 στα game, σερβίροντας για το 4-1, ο Τσιτσιπάς πήρε τον πόντο του ματς. Σε ένα απίστευτο ράλι, ο Στέφανος έβγαλε 4 συνεχόμενες άμυνες σε smash του και ακόμα μία σε ένα drop shot του Βαν Ας, οδηγώντας τελικά τον 19χρονο αντίπαλό του στο λάθος, πανηγυρίζοντας έναν σπουδαίο πόντο, μέσα σε αποθέωση.

Αυτός ο πόντος ήταν ξεκάθαρο ότι έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία του παιχνιδιού, αφού ο Τσιτσιπάς έκανε τελικά το break σε αυτό το game, φτάνοντας λίγο αργότερα στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 6-4.

Δείτε το VIDEO:

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ