US OPEN

US Open: Συνεχίζει την πορεία τίτλου η Σαμπαλένκα

Η Αρίνα Σαμπαλένκα στο US Open
Η Αρίνα Σαμπαλένκα στο US Open PHOTO CREDITS: © 2021 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Η Αρίνα Σαμπαλένκα προκρίθηκε σε ημιτελικά ενός Grand Slam για δεύτερη φορά στην καριέρα της, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Στο δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας της, προκρίθηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο της πρωταθλήτριας του Γαλλικού Όπεν 2021, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Η 23χρονη Λευκορωσίδα, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-1, 6-4 της αντιπάλου της και μετά το Wimbledon όπου αποκλείστηκε στην 4αδα από την Καρολίνα Πλίσκοβα, θα προσπαθήσει για τον πρώτο της Major τελικό!

Ήταν η 43η νίκη της Σαμπαλένκα στη φετινή σεζόν, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ νικών από οποιαδήποτε άλλη τενίστρια στο WTA Tour και σφράγισε το ραντεβού με την 18χρονη Καναδέζα, Λέιλα Φερνάντεζ που νωρίτερα απέκλεισε την Ελίνα Σβιτολίνα συνεχίζοντας τη μαγευτική της πορεία στο Αμερικανικό Όπεν.

"Σημαίνει πολλά για μένα. Λατρεύω να βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη και το US Open είναι από τα αγαπημένα μου Slams" είπε η Σαμπαλένκα που δέχθηκε ένα break στο ματς ενώ η ίδια πέτυχε τέσσερα στο προβληματικό σερβίς της Κρεϊτσίκοβα.

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ