US OPEN

US Open: Συνεχίζει ακάθεκτος στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς, 3-1 τον Μπερετίνι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Ολοταχώς προς ακόμα έναν τίτλο βαδίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε και του Ματέο Μπερετίνι με 3-1 σετ, κλείνοντας έτσι τη θέση του για τα ημιτελικά του US Open.

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς που συνεχίζει αήττητος στα ημιτελικά του US Open. Ο Σέρβος επικράτησε του Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι με 3-1 σετ σε ένα ματς που κράτησε σχεδόν 3,5 ώρες και συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τελικό έχοντας συνολικά 12 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια του.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπερετίνι πήρε το πρώτο σετ από τον Τζόκοβιτς και πήρε προβάδισμα στο σκορ, ο Σέρβος δεν πτοήθηκε, επέστρεψε στο ματς πήρε τα τρία επόμενα σετ και άφησε εκτός συνέχειας τον πολύ φορμαρισμένο τελευταία, Μπερετίνι.

"Ήταν ένα σπουδαίο ματς με πολύ ενέργεια μέσα κι έξω από το court. Ο Ματέο είναι ένας εξαίσιος τενίστας που έχει καθιερωθεί στο Top10. Κάθε φορά που βρισκόμαστε αντίπαλοι είναι μια κλειστή μάχη.

Όταν έχασα το πρώτο σετ, κατάφερα να το ξεχάσω και να συνεχίσω. Από το ξεκίνημα του 2ου σετ πήγα το τένις μου σε άλλο επίπεδο. Ήταν τα τρία καλύτερα σετ που έχω παίξει στο τουρνουά, χωρίς αμφιβολία" είπε ο 34χρονος Σέρβος στην on-court συνέντευξη του.

Επόμενος αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά θα είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε ένα ματς που αναμένεται συγκλονιστικό. Θυμίζουμε ότι ο Ζβέρεφ ήταν εκείνος που έπειτα από σπουδαίο ματς απέκλεισε τον Τζόκοβιτςστα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο και του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει το Golden Slam.

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ