US OPEN

US Open: Σίφουνας ο Ρουντ, πέταξε εκτός και τον Μπερετίνι

Ο Κάσπερ Ρουντ πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι
Ο Κάσπερ Ρουντ πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι 2022 AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Κάσπερ Ρουντ επικράτησε 3-0 σετ του Ματέο Μπερετίνι, προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open και κράτησε ζωντανό το όνειρο για το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Πραγματοποιώντας μαγική εμφάνιση, ο Κάσπερ Ρουντ συνέτριψε με straight sets τον Ματέο Μπερετίνι στο πρώτο ντέρμπι των προημιτελικών και προκρίθηκε στους “4” καλύτερους του US Open, κρατώντας ζωντανό το όνειρο εξασφάλισης του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πλέον, ο Νορβηγός απέχει δυο νίκες από την κατάκτηση του παρθενικού Grand Slam της καριέρας του, αλλά και την άνοδο στην κορυφή του πίνακα της ΑΤΡ, αμέσως μετά το Major της Νέας Υόρκης.

Αν και βρέθηκε πίσω με 2-5 και 15-40 στο 3ο κομμάτι του αγώνα, ο Ρουντ επέστρεψε από την κόλαση, έκανε μια επική ανατροπή, για να “κλείσει” τον αγώνα στα τρία sets, κόντρα στο… φάντασμα του Ιταλού.

Μετά από δυο ώρες και 37 λεπτά αγώνα, ο 23χρονος και Νο5 του ταμπλό, επικράτησε του Νο14 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης με 6-1, 6-4, 7-6(4) και προκρίθηκε στον 2ο Grand Slam ημιτελικό της καριέρας του.

Εκεί, περιμένει να αντιμετωπίσει έναν εκ των Νικ Κύργιου και Κάρεν Χατσάνοφ, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/9) στο Arthur Ashe.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS US OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ