US OPEN

US Open: Ο Ζβέρεφ δεν πρόλαβε να αναρρώσει και αποσύρθηκε

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros 2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν θα συμμετάσχει στο φετινό US Open, όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή τη Δευτέρα.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχασε τη μάχη με το χρόνο και δεν θα συμμετάσχει στο φετινό US Open. Η ανακοίνωση από τους διοργανωτές ήταν λιτή και αναμενόμενη, αφού ο Γερμανός πρωταθλητής δεν έχει επανέλθει ακόμα από το σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού απέναντι στον Ράφα Ναδάλ.

"Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αποσύρθηκε από το US Open. Ελπίζουμε να γίνεις καλά σύντομα, Άλεξ", ανέφεραν οι διοργανωτές στην ενημέρωσή τους.

Ο 25χρονος είχε αφήσει μια χαραμάδα ελπίδας για να αγωνιστεί στο major, αλλά τελικά η επιστροφή του αναμένεται να γίνει στο Davis Cup τον Σεπτέμβριο.

Η απόσυρση αυτή φέρνει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο νο4 του ταμπλό και δεν αποκλείεται να ανοίξει κι άλλο ο δρόμος για την επιτυχία, αφού μοιάζει απίθανο ο Νόβακ Τζόκοβιτς να καταφέρει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, λόγω του εμβολιαστικού στάτους του.

TAGS US OPEN ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ