US OPEN

US Open: Ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε με τον τρόπο του Σέλτον και εκείνος του απάντησε στη συνέντευξη Τύπου

Novak Djokovic, of Serbia, reacts to the crowd after defeating Ben Shelton, of the United States, during the men's singles semifinals of the U.S. Open tennis championships, Friday, Sept. 8, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez)
Novak Djokovic, of Serbia, reacts to the crowd after defeating Ben Shelton, of the United States, during the men's singles semifinals of the U.S. Open tennis championships, Friday, Sept. 8, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Μπεν Σέλτον, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε με τον τρόπο που το κάνει ο Αμερικανός και εκείνος του απάντησε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2) "καθάρισε" τον Μπεν Σέλτον (Νο47), επικράτησε 3-0 σετ (6-3, 6-2, 7-6) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του US Open, με τον Αμερικανό να ασκεί πίεση μόνο στο τρίτο σετ.

Ο Μπεν Σέλτον κάθε φορά που νικά πανηγυρίζει κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση ότι παίρνει κάποιον τηλέφωνο. Ο Τζόκοβιτς έκανε ότι απάντησε την κλήση και έκλεισε εμφατικά το "τηλέφωνο".

Στο τέλος του αγώνα ο Σέρβος πανηγύρισε με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος με αρκετούς να σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση του Τζόκοβιτς.

Φυσικά, το συγκεκριμένο συμβάν δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αφορμή ερώτησης προς τον Μπεν Σέλτον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Μεταξύ άλλων ο 20χρονος Αμερικανός είπε: "Δεν με ενδιαφέρει που ο Τζόκοβιτς μιμήθηκε τον πανηγυρισμό μου. Πιστεύω πως όταν νικάς έναν αγώνα μπορείς να κάνει ό,τι θέλεις. Ξέρετε, όταν μεγάλωνα σαν παιδί, εκείνο που έμαθα ήταν πως η μίμηση είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας, οπότε... αυτό έχω να πω μόνο για αυτό το θέμα".

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ