US OPEN

US Open: Ο Μεντβέντεφ έκανε τον πανηγυρισμό "dead fish" του FIFA μετά την νίκη του επί του Τζόκοβιτς και εξήγησε τον λόγο

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πανηγυρίζει την νίκη του επί του Τζόκοβιτς
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πανηγυρίζει την νίκη του επί του Τζόκοβιτς Ⓒ 2021 ELISE AMENDOLA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη) πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο την νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη) στο US Open, κάνοντας τον γνωστό πανηγυρισμό "dead fish" από το FIFA και αργότερα εξήγησε τον λόγο.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη) επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς (No1 στην παγκόσμια κατάταξη) και κατέκτησε το US Open, ωστόσο ήταν ο πανηγυρισμός του που κέντρισε το ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί ενώ πολλοί απλώς τον είδαν να πέφτει κάτω όταν πήρε τον τελευταίο πόντο, οι μυημένοι gamers του FIFA κατάλαβαν ότι... κάτι άλλο υπήρχε πίσω από αυτή την αντίδραση.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα ο Μεντβέντεφ είχε φροντίσει να πει με τον τρόπο του στον κόσμο τι έκανε, αφού έκλεισε λέγοντας: "Ένα τελευταίο, που θα καταλάβουν μόνο οι θρύλοι του Playstation. Μετά το ματς, πάτησα L2+Left". Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου, είχε την ευκαιρία να πει περισσότερα για το θέμα, αφού η τελευταία ερώτηση που του έγινε αφορούσε τον πανηγυρισμό του.

"Ήταν μια νύχτα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έχεις τρελές σκέψεις, όπως κάθε άνθρωπος. Έλεγα πως αν κερδίσω και δεν πανηγυρίσω θα είναι βαρετό, διότι το κάνω συνέχεια. Πρέπει να κάνω κάτι ξεχωριστό.

Μου αρέσει να παίζω FIFA. Μου αρέσει το PlayStation. Ονομάζεται dead fish celebration. Αν ξέρεις τον αντίπαλό σου όταν παίζεις FIFA, θα το κάνεις αυτό. Βάζεις γκολ, είσαι μπροστά με με 5-0 στο σκορ και κάνεις αυτό. Μίλησα με τα παιδιά στα αποδυτήρια, τους νεότερους. Παίζουν FIFA και έλεγαν ότι αυτό θα ήταν θρυλικό αν το έκανα. Όλοι όσοι παίζουν FIFA λένε ότι είναι θρυλικό. Και έτσι ήθελα να το κάνω.

Δεν είναι ότι θέλω να να μιλάω για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει. Ήθελα όμως να το κάνω ξεχωριστό για τους ανθρώπους που αγαπάω, όσους φίλους παίζουν FIFA. Ήξερα ότι έτσι θα πανηγύριζα και χτύπησα λίγο. Δεν είναι εύκολο στις σκληρές επιφάνειες Είμαι, όμως, χαρούμενος που το έκανα θρυλικό για εμένα".

Για την ιστορία, ορίστε και ένα VIDEO με τον αντίστοιχο πανηγυρισμό όπως γίνεται στο FIFA:

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ