US OPEN

US Open: Η Βανέσα Μπράιαντ συνεχάρη τον Νόβακ Τζόκοβιτς που τίμησε τον Κόμπι

Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 10, 2023, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 10, 2023, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόσθεσε στο παλμαρέ του ακόμα ένα US Open και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του για την κατάκτηση του τίτλου θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 24 του τίτλο σε Grand Slam μετά την επικράτησή του στον τελικό του US Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Έχοντας φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, ο Σέρβος τενίστας επέλεξε να φορέσει ένα μπλουζάκι αφιερωμένο στον σπουδαίο Κόμπι Μπράιαντ, θέλοντας να τιμήσει τον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα.

Η Βανέσα Μπράιαντ δεν έμεινε ασυγκίνητη από την κίνηση του "Νόλε" και μέσω ανάρτησης στα social media θέλησε να τον συγχαρεί, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις δηλώσεις του μετά τον τελικό, αλλά και φωτογραφίες του με το συγκεκριμένο μπλουζάκι.

Την ανάρτησή της συνόδευσε από την λεζάντα: "Συγχαρητήρια Νόβακ Τζόκοβιτς. Αληθινή αναγνώριση".

Δείτε εδώ την δημοσίευση της Βανέσα Μπράιαντ:

US Open: Η Βανέσα Μπράιαντ συνεχάρη τον Νόβακ Τζόκοβιτς που τίμησε τον Κόμπι
VANESSA BRYANT OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT
TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ