US OPEN

US Open: Η Σέλμπι Ρότζερς έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας την Άσλεϊ Μπάρτι στον 3ο γύρο

Η Σέλμπι Ρότζερς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στην Άσλεϊ Μπάρτι
Η Σέλμπι Ρότζερς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στην Άσλεϊ Μπάρτι © 2021 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στο US Open, είναι γεγονός καθώς η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι αποκλείστηκε από τη Σέλμπι Ρότζερς στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Αν και βρέθηκε να προηγείται με δύο break της αντιπάλου της στο 3ο σετ της αναμέτρησης, η Μπάρτι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αποστολή της, με την 28χρονη Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς να φτάνει στη σπουδαία επικράτηση με 6-2, 1-6, 7-6(5) μετά από 2 ώρες και 8 λεπτά αγώνα στο Arthur Ashe, το βράδυ του Σαββάτου (04/09) για τον τρίτο γύρο του US Open.

"Είμαι σοκαρισμένη. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη νίκη. Βγαίνοντας στο court, είπα στον εαυτό μου ότι δεν ήθελα να χάσω με τον ίδιο τρόπο, όπως τις πέντε προηγούμενες φορές απέναντί της. Προσπάθησα να κάνω κάποια πράγματα διαφορετικά" είπε η Ρότζερς, Νο43 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία είχε πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Μπάρτι.

Στους "16" του Major της πατρίδας της, η Ρότζερς θα αντιμετωπίσει την ανερχόμενη Βρετανίδα, Έμα Ραντουκάνου που συνεχίζει την εκπληκτική της κούρσα στη Νέα Υόρκη, προερχόμενη απο τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Καρολίνα Πλίσκοβα και Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, εξασφάλισαν επίσης την πρόκριση στον 4ο γύρο του US Open και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το εισιτήριο που οδηγεί στις "8".

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ