US OPEN

US Open: Η μονομαχία της Σάκκαρη με την Αντρεέσκου γράφτηκε στην ιστορία και τελείωσε στις 2:13 τα ξημερώματα

Η Σάκκαρη στο US Open
Η Σάκκαρη στο US Open PHOTO CREDITS: © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπιάνκα Βανέσα Αντρεέσκου γράφτηκε στην ιστορία του US Open, ως αυτό που "τράβηξε" περισσότερο από κάθε άλλο στο μονό γυναικών. Ολοκληρώθηκε στις 2:13 τα ξημερώματα!

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την πρόκριση στις "8" του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της, με τη μονομαχία απέναντι στην Μπιάνκα Βανέσα Αντρεέσκου να γράφεται στην ιστορία. Ο λόγος; Τράβηξε περισσότερο από κάθε άλλη αναμέτρηση σε μονό γυναικών, δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε στις 2:13 τα ξημερώματα.

Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές μέσω των social media του US Open, την στιγμή μάλιστα που το ρολόι έδειχνε 1:40 το βράδυ στη Νέα Υόρκη: "Είναι επίσημο πως βλέπουμε το παιχνίδι σε μονό γυναικών που τράβηξε περισσότερο στην ιστορία του US Open".

Η αναμέτρηση των δύο τενιστριών ολοκληρώθηκε μετά από τρεισήμισι ώρες, με το ρολόι του Artur Ashe να δείχνει πως ήταν 2:13 τα ξημερώματα την στιγμή που η Μαρία Σάκκαρη πήρε τον τελευταίο πόντο της.

Όπως ήταν λογικό, στη flash interview μέσα από το γήπεδο, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο αγώνας με την Μπιάνκα Βανέσα Αντρεέσκου και απάντησε χαμογελώντας:

"Πριν πω ευχαριστώ στο κοινό που έμεινε τόσο αργά, ελπίζω να μην αργήσετε αύριο στη δουλειά σας και έχω εγώ το πρόβλημα. Ευχαριστώ που μείνατε τόσο αργά, πηγαίνετε για ύπνο και θα τα πούμε σε δύο μέρες".

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ