UNITED CUP

United Cup: Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων με την Ιταλία

Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals
Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals © 2022 LM OTERO / AP IMAGES

Οι διοργανωτές του United Cup ανακοίνωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα των ημιτελικών αναμετρήσεων και φυσικά εκείνο της Ελλάδας με την Ιταλία.

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων της ημιτελικής φάσης του United Cup που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Πολωνία-ΗΠΑ και Ιταλία-Ελλάδα στο Σίδνει της Αυστραλίας.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ριχτεί πρώτη στη μάχη της πρώτης ημέρας των ημιτελικών για τη χώρα μας, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή (06/01, 10:00, Cosmotesports 6) την Μαρτίνα Τρεβιζάν ενώ αμέσως μετά ο Μιχάλης Περβολαράκης θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Λορένζο Μουσέτι.

Σάκκαρη και Τρεβιζάν θα αναμετρηθούν μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα τους, μετά τη νίκη της 29χρονης Ιταλίδας, Νο27 στην παγκόσμια κατάταξη στον 3ο γύρο του Roland Garros 2020.

Η αναμέτρηση της Σάκκαρη είναι πολύ σημαντική αφού ο Μουσέτι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη επί του Περβολαράκη στο δεύτερο παιχνίδι της Παρασκευής.

Το Σάββατο στον πρώτο αγώνα του tie (08:00) θα αναμετρηθούν τα δύο Νο1 στους άνδρες όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι του ημιτελικού.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με την Λούτσια Μπρονζέτι και το μικτό Σάκκαρη/Τσιτσιπάς-Ροσατέλο/Μουσέτι.

Στον άλλο ημιτελικό η Πολωνία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Σφιόντεκ-Πέγκουλα και Μιχάλσκι-Τιαφό ενώ το Σάββατο οι αγώνες: Χουρκάτς-Φριτς, Κις-Λινέτ και Σφιόντεκ/Χουρκάτς-Πέγκουλα/Φριτς.

TAGS UNITED CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ