UNITED CUP

United Cup: Τι προβλέπει η συνέχεια για την ελληνική ομάδα

Stefanos Tsitsipas, left, and Maria Sakkari, of Greece, right, celebrate a point during  "The Tennis Plays for Peace" exhibition match to raise awareness and humanitarian aid for Ukraine Wednesday, Aug. 24, 2022, in New York. The 2022 U.S. Open Main Draw will begin on Monday, Aug. 29, 2022. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, left, and Maria Sakkari, of Greece, right, celebrate a point during "The Tennis Plays for Peace" exhibition match to raise awareness and humanitarian aid for Ukraine Wednesday, Aug. 24, 2022, in New York. The 2022 U.S. Open Main Draw will begin on Monday, Aug. 29, 2022. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Η ελληνική ομάδα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του United Cup και πλέον περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στον τελικό των ομίλων του Περθ. Τι γίνεται στη συνέχεια.

Μετά τη Βουλγαρία η ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο United Cup επικράτησε και του Βελγίου, κατακτώντας έτσι την πρωτιά στον Α όμιλο.

Αυτό σημαίνει ότι εξασφάλισε και τη συνέχειά της στο τουρνουά. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί είτε με την Κροατία είτε με τη Γαλλία στον τελικό των ομίλων του Περθ.

Η αποστολή ωστόσο δεν ολοκληρώνεται εκεί για την ελληνική ομάδα στη νεοσύστατη διοργάνωση. Αν καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο της την Τετάρτη (04/01) τότε θα προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά.

Εκεί θα βρεθούν οι τρεις ομάδες που θα προκύψουν από τους τελικούς των πόλεων (Μπρισμπέιν, Περθ και Σίδνεϊ) αλλά και η καλύτερη δεύτερη των έξι ομίλων.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το διήμερο 6-7 Ιανουαρίου, ενώ ο τελικός του τουρνουά είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (08/01).

TAGS UNITED CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ