ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή λόγω βροχής, η συνέχεια το Σάββατο (15/05)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε φάση από την αναμέτρηση με τον Τζόκοβιτς στη Ρώμη /14-5-2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε φάση από την αναμέτρηση με τον Τζόκοβιτς στη Ρώμη /14-5-2021 AP GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά διεκόπη οριστικά λόγω βροχόπτωσης την Παρασκευή (14/5) με τον Έλληνα τενίστα να έχει πάρει το πρώτο σετ και να είναι μπροστά στο δεύτερο με 2-1 και θα συνεχιστεί το Σάββατο (15/5, 11:00).

Η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά την Παρασκευή (14/5) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά αντίθετα μετατέθηκε για το Σάββατο (15/5) το πρωί με ώρα έναρξης στις 11π.μ.. Το παιχνίδι της Παρασκευής διεκόπη με την τελική απόφαση να γίνεται γνωστή λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ.

Την ώρα της διακοπής ο Τσιτσιπάς είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-4 και ήταν μπροστά με 2-1 στα γκέιμ στο δεύτερο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας πως δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από την τρίωρη διακοπή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το παιχνίδι ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι αλλά μετά από 40 λεπτά αγώνα και με τον Στέφανο Τσιτσιπά μπροστά στο σκορ με 4-3 σετ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς διεκόπη καθώς άρχισε να βρέχει. Έγινε μια προσπάθεια ώστε η αναμέτρηση να ξεκινήσει και πάλι λίγο μετά τις έξι αλλά και πάλι άρχισε να βρέχει και ενώ όλα ήταν έτοιμα το γήπεδο καλύφτηκε και πάλι και υπήρξε νέα αναβολή.

Μετά από τρεις και πλέον ώρες οι δύο τενίστες επανήλθαν στο κορτ με το πρώτο σετ να ολοκληρώνεται με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 6-4 και να κάνει το 1-0.

Στη διάρκεια του δεύτερου σετ όμως και με τον Έλληνα τενίστα μπροστά στο σκορ με 2-1 η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνιση της και λίγο μετά τις 8:00μ.μ. υπήρξε και νέα διακοπή στον αγώνα έχοντας συμπληρωθεί 61 λεπτά αγώνα.

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 19:30 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Τελικά λίγο μετά τις 9:00μ.μ. αποφασίστηκε να αναβληθεί οριστικά η αναμέτρηση και να διεξαχθεί το Σάββατο το πρωί στις 11π.μ.. Μάλιστα αν ο Έλληνας τενίστας καταφέρει και αποκλείσει τον Σέρβο σταρ τότε το Σάββατο το βράδυ, στις 19:30 θα κληθεί να παίξει στα ημιτελικά κόντρα σε έναν εκ των Σονέγκο-Ρούμπλεφ, που επίσης αγωνίζονται στις 11 το Σάββατο το πρωί.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ