ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Το έγγραφο που αποδεικνύει πως ήξερε ότι νοσούσε όταν πήγε χωρίς μάσκα σε εκδήλωση με παιδιά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Νισικόρι
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Νισικόρι © 2021 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Η υπεράσπιση του Τζόκοβιτς παρουσίασε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας και το έγγραφο το οποίο έδειχνε πως νόσησε από κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, άρα γνώριζε πως ήταν θετικός στις 17 Δεκεμβρίου που βρέθηκε σε εκδήλωση με παιδιά χωρίς να φοράει καν μάσκα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βγήκε... νικητής στη δικαστική μάχη που έδωσε, πήρε τη visa του πίσω και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Australian Open.

Για να γίνει αυτό ο Σέρβος που δεν βρέθηκε στο δικαστήριο υπερασπίστηκε τον εαυτό του μέσα από μια γραπτή κατάθεση 41 σελίδων όπου μέσα είχε και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία με βάση τα οποία αν και ανεμβολίαστος μπορούσε να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Ένα απ' αυτά το χαρτί με το pcr τεστ της 16ης Δεκεμβρίου σύμφωνα με το οποίο ο "Νόλε" ήταν θετικός στον κορονοϊό. Αυτό το χαρτί μάλιστα κυκλοφόρησε στο twitter.

Το τεστ δείχνει πως έκανε την εξέταση νωρίς το μεσημέρι, στις 13:05:12 και το αποτέλεσμα βγήκε επτά ώρες αργότερα στις 20:19:56. Κάτι το οποίο σημαίνει πως γνώριζε πως ήταν θετικός από τις 16 Δεκεμβρίου. Βέβαια αυτό σημαίνει πως μια μέρα αργότερα στις 17/12 που πήγε σε εκδήλωση και φωτογραφιζόταν με παιδιά χωρίς να φοράει ούτε καν μάσκα γνώριζε ότι έχει κορονοϊό αλλά δεν ακύρωσε την παρουσία του, ούτε πήρε καν τα απαραίτητα μέτρα.

Τζόκοβιτς: Το έγγραφο που αποδεικνύει πως ήξερε ότι νοσούσε όταν πήγε χωρίς μάσκα σε εκδήλωση με παιδιά

Επίσης στη δημοσιότητα δόθηκε και το νέο τεστ που έκανε έξι μέρες μετά, στις 22 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο ο Τζόκοβιτς είχε ξεπεράσει τον ιό καθώς διεγνώσθη αρνητικός.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ