US OPEN

Τζόκοβιτς: Τα δύο ρεκόρ του Φέντερερ που έσπασε και το εξωπραγματικό 125-0

Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Taylor Fritz, of the United States, in the quarterfinals of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Sept. 5, 2023, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Taylor Fritz, of the United States, in the quarterfinals of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Sept. 5, 2023, in New York. (AP /) 2023 SETH WENIG / AP PHOTO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τη νίκη του απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ έσπασε δύο ακόμα ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ, ενώ διεύρυνε ένα εξωπραγματικό σερί που τρέχει.

Το όνομά του σε ακόμα δύο ρεκόρ στην ιστορία του τένις πρόσθεσε από το βράδυ της Τρίτης ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Νόλε προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open. Αυτή θα είναι η 47η παρουσία του στα ημιτελικά ενός Grand Slam οι οποίες είναι περισσότερες από κάθε άλλον στην Open Era αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 46 τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τζόκοβιτς παράλληλα έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ που κρατούσε ο Ελβετός. Για έκτη φορά στην καριέρα του ο Νόλε θα κλείσει μια χρονιά έχοντας προκριθεί τουλάχιστον στα ημιτελικά και των τεσσάρων Grand Slam.

Μέχρι πριν το US Open ο Νόλε ισοβαθμούσε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με τον Ρότζερ Φέντερερ και πλέον η κορυφή ανήκει μόνο σε εκείνον.

Επιπρόσθετα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε συνέχεια σε ένα εξωπραγματικό σερί του. Ο Σέρβος στον αγώνα του με τον Φριτζ επικράτησε στο 125ο διαδοχικό παιχνίδι Grand Slam σε σκληρή επιφάνεια (Australian Open - US Open) στο οποίο προηγήθηκε με 2-0.

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ