US OPEN

Τζόκοβιτς: Τα δάκρυα του στο κορτ, και το ξέσπασμα στην κερκίδα με τους δικούς του ανθρώπους

Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 10, 2023, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 10, 2023, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξέσπασε σε λυγμούς μετά την κατάκτηση του US Open, ενώ αργότερα πανηγύρισε έντονα με τους δικούς του ανθρώπους στην εξέδρα.

Όλα του τα συναισθήματα έβγαλε από μέσα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του US Open και του 24ου τίτλου του σε Grand Slam.

Αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού έκλαψε μέσα στο κορτ γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο Arthur Ashe Stadium.

Αφού πρώτα πήρε αγκαλιά την κόρη του που βρισκόταν στο κάτω μέρος της εξέδρας στη συνέχεια ανέβηκε με τη βοήθεια των ανθρώπων ασφαλείας στο box του και πανηγύρισε έντονα την κατάκτηση του τίτλου.

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ