US OPEN

Τζόκοβιτς: Στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης ξανά ο Νόλε, στο Νο5 ο Τσιτσιπάς

Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Taylor Fritz, of the United States, in the quarterfinals of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Sept. 5, 2023, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Novak Djokovic, of Serbia, reacts after defeating Taylor Fritz, of the United States, in the quarterfinals of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Sept. 5, 2023, in New York. (AP /) 2023 SETH WENIG / AP PHOTO

Η ολοκλήρωση του US Open έφερε πολλές ανακατατάξεις στην Παγκόσμια κατάταξη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέφει στην κορυφή. Στην 5η θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το US Open πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και έφερε αρκετές ανακατατάξεις στην πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας κατάταξης όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης μετά από σχεδόν τρεις μήνες και τις 19 Ιουνίου, με τον Κάρλος Αλκαράθ να πέφτει στο Νο2.

Ο Μεντβέντεφ παρέμεινε στην τρίτη θέση, ωστόσο μείωσε αισθητά την διαφορά του από τη δεύτερη θέση. Στην τέταρτη παρέμεινε ο Χόλγκερ Ρούνερ, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε δύο θέσεις παρά την κακή του πορεία και ανέβηκε στην 5η θέση.

Σε απόσταση βολής από τον 25χρονο Έλληνα βρίσκονται ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Γιανίκ Σίνερ με τους Τέιλορ Φριτζ, Κάσπερ Ρουντ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ να κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

TAGS US OPEN ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ