ROLAND GARROS

Το νεύμα του Τσιτσιπά στον Τζόκοβιτς όταν του είπε πως θα κερδίσει πολλά Grand Slams

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά με τη λήξη του τελικού του Roland Garros | 13 Ιουνίου 2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά με τη λήξη του τελικού του Roland Garros | 13 Ιουνίου 2021 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά την ώρα της απονομής του Roland Garros και σημείωσε πως τα επόμενα χρόνια θα κατακτήσει πολλά Grand Slams.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις δηλώσεις του από το βάδρο και την ώρα της απονομής μετά τη νίκη του επί του Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros θέλησε πριν αναφερθεί στην κατάκτηση του να στείλει ένα μήνυμα προς τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική σχέση.

Όπως σημείωσε ο Σέρβος θεωρεί πως αυτός ο χαμένος τελικός θα τον κάνει καλύτερο ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του πως στο μέλλον ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κατακτήσει πολλά Grand Slam.

Με το νεύμα του Έλληνα τενίστα εκείνη την ώρα να είναι χαρακτηριστικό. Δείτε τη στο 1:52'' του βίντεο που ακολουθεί:

"Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι για σένα αυτή η στιγμή. Όταν χάνεις σε έναν τελικό Grand Slam. Σίγουρα απ' αυτά θα μάθεις περισσότερο απ' κάθε άλλο ματς, θα βγεις περισσότερο δυνατός. Πιστεύω θα κερδίσεις πολλά Grand Slam στην πορεία σου. Απόλυτος σεβασμός σε σένα και στην ομάδα σου"

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ