WIMBLEDON

Τζόκοβιτς σε Αλκαράθ: "Είναι απλά εκπληκτικό αυτό που έκανες"

Τζόκοβιτς σε Αλκαράθ: "Είναι απλά εκπληκτικό αυτό που έκανες"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Κάρλος Αλκαράθ για την κατάκτηση του Wimbledon και έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ισπανού.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του Ισπανού στον τελικό του Wimbledon.

"Είναι προφανές ότι πρέπει να ξεκινήσω συγχαίροντας τον Κάρλος και την ομάδα του! Είναι εκπληκτικό! Τι ποιότητα είχες στο τέλος του ματς, έβγαλες μεγάλα σερβίς και μεγάλους πόντους όταν έπρεπε να σερβίρεις για το ματς, οπότε το άξιζες απόλυτα. Συγχαρητήρια, ήταν εκπληκτικό, εκπληκτικό!

Νόμιζα πως θα έχω προβλήματα με σένα στο χώμα και ίσως στα σκληρά και όχι στο χορτάρι, αλλά η ιστορία είναι διαφορετική απ' ότι φαίνεται. Συγχαρητήρια για την προσαρμογή στην επιφάνεια, έπαιξες μόνο 1-2 φορές στο χορτάρι πριν από το φετινό Wimbledon και είναι απλά εκπληκτικό αυτό που έκανες στο Queen's και εδώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου, μπράβο σε όλους", ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια ανέφερε: "Προφανώς δεν μου αρέσει να χάνω σε τέτοια ματς, αλλά όταν είσαι μεγαλύτερος διαχειρίζεσαι και τα συναισθήματά σου καλύτερα. Πρέπει να παραμείνω ευγνώμων, γιατί έχω κερδίσει πολλούς τίτλους σε κλειστούς αγώνες στο παρελθόν εδώ, όπως ήταν το 2019 με τον Roger, ήμουν δυο match points κάτω σ' αυτό τον τελικό.

Ίσως θα έπρεπε να χάσω 1-2 τελικούς που κέρδισα εδώ, οπότε υποθέτω είμαστε πάτσι! Παίζουμε γι' αυτούς τους αγώνες, είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω κερδίσει. Σήμερα έχασα από έναν καλύτερο παίκτη, αλλά πρέπει να συνεχίσω"

TAGS WIMBLEDON ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ