ROLAND GARROS

Τζόκοβιτς - Ρουντ: Η ώρα και το κανάλι του τελικού στο Roland Garros

Serbia's Novak Djokovic, right, greets Norway's Casper Ruud after winning the semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Serbia's Novak Djokovic, right, greets Norway's Casper Ruud after winning the semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Την Κυριακή (11/06) ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάσπερ Ρουντ θα μονομαχήσουν στο μεγάλο τελικό του Roland Garros. Η ώρα και το κανάλι του σπουδαίου αγώνα.

Ο Κάσπερ Ρουντ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Roland Garros το απόγευμα της Κυριακής (11/06).

Το τελετουργικό της αναμέτρησης θα αρχίσεις στις 16.00 με τους δύο τενίστες να μπαίνουν στο κεντρικό κορτ. Φυσικά, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Eurosport1 και θα καλυφθεί από το Matchcenter του SPORT24.

Αυτή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση των δύο αθλητών με τον Τζόκοβιτς να έχει το απόλυτο 4-0 μέχρι τώρα. Μάλιστα, ο Ρουντ δεν έχει πάρει ούτε σετ στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις τους.

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ