ROME MASTERS

Τζόκοβιτς - Ρούνε: Χαμός με το Δανό που τα έβαλε με τον διαιτητή

Τζόκοβιτς - Ρούνε: Χαμός με το Δανό που τα έβαλε με τον διαιτητή

Ο Χόλγκερ Ρούνερ είχε δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα του με τον Τζόκοβιτς μόνο που για μία ακόμα φορά ξεπέρασε τα όρια με τον Πατρίκ Μουράτογλου να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Δεδομένα ο Χόλγκερ Ρούνε είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της νέας γενιάς του τένις. Την ίδια ώρα όμως είναι αρκετές οι φορές που έχει ξεφύγει στη συμπεριφορά του.

Στον αγώνα του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο 20χρονος Δανός είχε δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης αφού όπως φάνηκε από το hawk eye το χτύπημα του Νόλε ήταν ξεκάθαρα άουτ.

Ο Ρούνε διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή ο οποίος κατέβηκε από τη σκάλα του για να δει το σημάδι, ωστόσο δεν άλλαξε την απόφασή του.

Ο Δανός ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Μόλις ολοκληρώθηκε το game και ο Ρούνε έκατσε στην καρέκλα του τα είπε ένα χεράκι στον διαιτητή. "Άκουσε με. Σε είχα ξανά τρεις - τέσσερις φορές και έκανες λάθη σε κάθε παιχνίδι μου. Είσαι ανέκδοτο. Όταν κάνεις κάποιο λάθος δέχεσαι κάποια τιμωρία; Μπορείς να μου απαντήσεις; Ναι ή όχι; Απάντησε στην ερώτησή μου. Τιμωρείσαι όταν κάνεις κάποιο λάθος; Γιατί όταν εγώ κάνω κάποιο λάθος δέχομαι πρόστιμο. Για αυτό σε παρακαλώ σεβάσου τους παίκτες" ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα ο Πάτρικ Μουράτογλου προσπαθούσε να ηρεμήσει τον 20χρονο Δανό ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος. "Είναι πάντα ο διαιτητής που με κάνει να φαίνομαι κακός. Πάντα ο διαιτητής" συνέχισε να μονολογεί ο Ρούνε.

TAGS ROME MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ