ROLAND GARROS

Τζόκοβιτς: "Περήφανος που κατέκτησα το 23ο Grand Slam στο Roland Garros"

Τζόκοβιτς: "Περήφανος που κατέκτησα το 23ο Grand Slam στο Roland Garros"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Roland Garros δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι έφτασε τους 23 τίτλους σε Grand Slam στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι έφτασε στους 23 τίτλους σε Grand Slam στο Roland Garros δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νόλε στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της απονομής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάσπερ Ρούντ και στη συνέχεια ευχαρίστησε το προπονητικό του επιτελείο για την πολύτιμη βοήθεια.

Αρχικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε: "Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απέναντι σε ένα τόσο ξεχωριστό κοινό. Δεν είναι τυχαίο το ότι κέρδισε το 23ο μου Grand Slam εδώ. Αυτό είναι το πιο δύσκολο τουρνουά για μένα και είμαι περήφανος που πετυχαίνω αυτό το επίτευγμα σε αυτό το κορτ".

Έπειτα απευθυνόμενος στον Κάσπερ Ρουντ είπε: "Κάσπερ είσαι ένα από τα καλύτερα άτομα στο tour. Όλοι σε σεβόμαστε και όλοι σε θαυμάζουμε, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κομμάτι του χαρακτήρα σου. Όλοι όσοι είναι δίπλα σου αξίζουν τεράστιο σεβασμό. Λυπάμαι για το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά είσαι από τους πιο σταθερούς παίκτες και αυτό μιλάει από μόνο του. Σου εύχομαι να κερδίσεις οποιονδήποτε άλλον παίκτη, εκτός από εμένα. Αν αποκλειστώ, νωρίτερα, σε Grand Slam μπορείς να το κερδίσεις".

Τέλος μιλώντας προς την ομάδα του ανέφερε: "Δεν βρίσκω λόγια να μιλήσω για εσάς. Ξέρετε πόσο δύσκολος είμαι και θαυμάζω την υπομονή σας. Γκόραν (Ιβανίσεβιτς) ευχαριστώ που με... ανέχεσαι, σε κούρασα πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες".

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ