US OPEN

Τζόκοβιτς: Ο συγκινητικός λόγος πίσω από τη δημιουργία της μπλούζας για τον Κόμπι

Novak Djokovic, of Serbia, reveals a t-shirt honoring the number 24 and Kobe Bryant after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 10, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez)
Novak Djokovic, of Serbia, reveals a t-shirt honoring the number 24 and Kobe Bryant after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 10, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δημιουργήσει το μπλουζάκι για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Η κίνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς να τιμήσει τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ με ένα ξεχωριστό μπλουζάκι δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου του US Open.

Ο 36χρονος Σέρβος ρωτήθηκε σχετικά και ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια: "Σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το μπλουζάκι σε περίπτωση που κατακτήσω το τουρνουά. Ήταν πριν από περίπου επτά ημέρες. Δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν μέχρι πριν από μερικές ημέρες όταν το ζήτησα από τους ανθρώπους μου να με βοηθήσουν με αυτό το μπλουζάκι.

Με τον Κόμπι ήμασταν κοντά, ήταν καλός μου φίλος. Συζητούσαμε αρκετά για την νοοτροπία του νικητή όταν υπέφερα με τον τραυματισμό μου και προσπαθούσα να επανέλθω στην κορυφή του παιχνιδιού.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που βασίστηκα περισσότερο. Ήταν πάντα εκεί για να μου δώσει τη συμβουλή του, για να με υποστηρίξει με τον πιο φιλικό τρόπο.

Αυτό που συνέβη πριν λίγα χρόνια με το θάνατο το δικό του και της κόρης του με πλήγωσε βαθύτατα. Σκέφτηκε ότι το Νο24 ήταν το νούμερο που φορούσε όταν έγινε θρύλος των Λέικερς και του Παγκόσμιου μπάσκετ. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν μια ωραία συμβολική κίνηση για να του αναγνωρίσω όσα είχε κάνει για εμένα".

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ