ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Μυστική θα μείνει η δομή προσφύγων που θα μείνει ο Σέρβος μέχρι την τελική απόφαση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς © 2021 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Ο δικαστής αποφάσισε ότι είναι αναγκαία η παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία για την ακροαματική διαδικασία με τον Σέρβο να μένει σε δομή προσφύγων που θα συμφωνηθεί.

Το πρώτο σκέλος της ακροαματικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/01) για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο δικαστής διέταξε την παραμονή του Σέρβου στη χώρα μέχρι την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει μέχρι τότε να προχωρήσει κάποια κίνηση για την απέλασή του.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να βρεθεί το πρωί του Σαββάτου στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου μετανάστευσης για να καταθέσει και στη συνέχεια για δύο ώρες θα μπορεί να βρεθεί με τους δικηγόρους του στο γραφείο τους.

Εκεί θα βρεθεί και το πρωί της Κυριακής (16/01) όπου και θα συμμετάσχει στην ακροαματική διαδικασία. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της διαμονής του ξεκαθαρίστηκε ότι αυτή θα γίνει σε δομή προσφύγων η οποία δε θα γίνει γνωστή και θα συμφωνηθεί ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τέλος, αποφασίστηκε η διαδικασία να συνεχιστεί στο Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας, από το Ομοσπονδιακό Εφετείο που εκδικάζεται τώρα, κάτι που η πλευρά Τζόκοβιτς δεν ήθελε αφού λογικά η συγκεκριμένη εξέλιξη θα καθυστερήσει τα πράγματα.

TAGS ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ