AUSTRALIAN OPEN

Τζόκοβιτς: Με Κετσμάνοβιτς στον 1ο γύρο, εν αναμονή της απόφασης του Χοκ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκε στο κυρίως ταμπλό του Australian Open και κληρώθηκε με τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, αναμένοντας την απόφαση του Άλεξ Χοκ για το αν θα απελαθεί ή θα παραμείνει να αγωνιστεί.

Με καθυστέρηση μιας ώρας, σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open 2022, το οποίο θα διεξαχθεί από 17 έως 30 Ιανουαρίου.

Το μεγάλο ερωτηματικό ήταν (και παραμένει) ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (No78).

Ο υπερασπιστής του τίτλου και κάτοχος 9 τροπαίων στη Μελβούρνη, δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί τελικά στο πρώτο Major της χρονιάς, ωστόσο μπήκε κανονικά στο ταμπλό και αναμένεται η απόφαση της Κυβέρνησης.

Στον 2ο γύρο θα έχει απέναντί του τον Τόμι Πολ ή κάποιον qualifier, στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Λορέντσο Σόνεγκο, στον 4ο γύρο με τους Κρίστιαν Γκαρίν και Γκαέλ Μονφίς, στα προημιτελικά με τον Ματέο Μπερετίνι και στα ημιτελικά με τους Αλεξάντερ Ζβέρεβ και Ραφαέλ Ναδάλ.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ