Τζόκοβιτς: “Η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς οδεύει προς την κατάκτηση του πρώτου Ρολάν Γκαρός στην καριέρα του. Διαβάστε δηλώσεις του Σέρβου τενίστα μετά τον θρίαμβο επί του Ναδάλ.
Μετά από έξι σερί ήττες από τον Ράφα Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός, ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, έσπασε το καταραμένο σερί και προκρίθηκε στα ημιτελικά του φημισμένου τουρνουά τένις αποκλείοντας τον εννέα φορές κάτοχο του τροπαίου Ισπανό τενίστα.
Ο Τζόκοβιτς επικράτησε απροσδόκητα εύκολα 7-5, 6-3, 6-1 του Ναδάλ αφού είναι γνωστό ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στο χώμα παγκοσμίως. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Τζόκοβιτς τόνισε ότι βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του και οδεύει προς την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά καθώς δύο φορές στο παρελθόν ήταν φιναλίστ.
” Αύριο(5/6) είναι μία νέα ημέρα και πρέπει να προχωρήσω. Βρίσκομαι στα προημιτελικά και θέλω το τρόπαιο. Γι’ αυτό ήρθα στο Ρολάν Γκαρός. Σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι.
Τα συναισθήματα μου ήταν έντονα πριν την έναρξη του αγώνα. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη. Αντιμετωπίζοντας τον Ναδάλ είναι πάντα ένας ξεχωριστός αγώνας. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου αλλά και της ζωής μου.
Νοιώθω ολοκληρωμένος πολύ ικανοποιημένος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και αυτό φαίνεται στην απόδοση μου. Ο Ναδάλ θα επιστρέψει καλύτερος και πιο δυνατός“. Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Άγγλο Άντι Μάρεϊ.