WIMBLEDON

Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: "Ποτέ δεν έχω παίξει με κάποιον σαν κι αυτόν"

Serbia???s Novak Djokovic, left, and Spain's Carlos Alcaraz pose for a photo ahead of the final of the men???s singles on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Serbia???s Novak Djokovic, left, and Spain's Carlos Alcaraz pose for a photo ahead of the final of the men???s singles on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με απίστευτα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά παίκτη σαν αυτόν.

Αυτά που είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Κάρλος Αλκαράθ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Wimbledon σίγουρα υπάρχουν στο μυαλό πολλών, αλλά το να τα λέει εκείνος αποκτούν άλλη βαρύτητα.

Ο Σέρβος θρύλος του τένις ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει παίκτη σαν τον Ισπανό τονίζοντας ότι έχει στοιχεία και από τα τρία μέλη του Big 3.

"Τον τελευταίο χρόνο όλοι μιλάνε για το πως το παιχνίδι του συμπεριλαμβάνει στοιχεία του Ρότζερ, του Ράφα και δικά μου. Συμφωνώ με αυτό. Νομίζω πως έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία και των τριών μας.

Έχει μια απίστευτη πνευματική δύναμη και ωριμότητα για 20 ετών. Είναι φοβερό. Έχει την ψυχολογία του 'ταύρου, μαχητικό πνεύμα και αμυντικές ικανότητες που έχουμε δει στον Ράφα όλα αυτά τα χρόνια. Το backhand με τα δυο χέρια από θέση άμυνας, που είναι το δικό μου ξεχωριστό στοιχείο εδώ και πολλά χρόνια, το έχει επίσης.

Ποτέ δεν έχω παίξει με κάποιον σαν κι αυτόν. Ο Ρότζερ και ο Ράφα προφανώς είχαν τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους, ο Κάρλος είναι πολύ ολοκληρωμένος. Έχει τρομερές ικανότητες προσαρμοστικότητας και αυτό είναι το κλειδί μιας μακροχρόνιας καριέρας σε όλες τις επιφάνειες" ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS WIMBLEDON ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ