ROME MASTERS

Τζόκοβιτς: Έξαλλος ο Σέρβος με τον Νόρι, το συμβάν ανάμεσα στους δύο και οι δηλώσεις του Νόλε

Τζόκοβιτς: Έξαλλος ο Σέρβος με τον Νόρι, το συμβάν ανάμεσα στους δύο και οι δηλώσεις του Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκνευρίστηκε με τον Κάμερον Νόρι μετά από περιστατικό στο μεταξύ τους ματς και στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε τη θέση του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για το περιστατικό με τον Κάμερον Νόρι, στη νίκη του Σέρβου με 6-3, 6-4 που τον έφερε στα προημιτελικά της Ρώμης για 17η φορά σε ισάριθμες συμμετοχές στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος δέχθηκε την μπάλα στη δεξιά γάμπα από σμας του Νόρι, ενώ ήταν γυρισμένος με πλάτη προς τον αντίπαλό του. Ο Νο1 του κόσμου κοίταξε με…δολοφονικό βλέμμα τον Βρετανό, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος δεν ήταν μόνο αυτή η περίπτωση που τον εκνεύρισε από την συμπεριφορά του Νόρι.

“Είδα το ριπλέι όταν με χτύπησε με την μπάλα.”, είπε ο Σέρβος. “Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν το έκανε εσκεμμένα. Όμως, η αντίδραση μου δεν ήταν τόσο πολύ γι’ αυτό. Φυσικά του επιτρέπεται να πάρει ιατρικό τάιμ-άουτ (πριν σερβίρει για το παιχνίδι ο Τζόκοβιτς), φυσικά επιτρέπεται να χτυπήσει με την μπάλα έναν παίκτη, φυσικά επιτρέπεται να φωνάξει “πάμε” μπροστά στο πρόσωπο ενός παίκτη μετά από κάθε πόντο.”

“Αυτά είναι πράγματα που γνωρίζουμε εμείς οι παίκτες στα αποδυτήρια και δεν είναι σωστό να συμπεριφερόμαστε έτσι ο ένας στον άλλον. Έφερε όλη αυτή τη συμπεριφορά στο court και απάντησα σε αυτό. Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψω σε κάποιον να συμπεριφέρεται έτσι και απλά να σκύβω το κεφάλι μου. Θα απαντήσω σε αυτό.”

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Χόλγκερ Ρούνε στην επανάληψη του τελικού στο ATP Masters του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο με τον Δανό να επικρατεί με ανατροπή φτάνοντας στον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ROME MASTERS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ