ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τζόκοβιτς: "Ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο θετικό δρόμο ο Τσιτσιπάς"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε φάση από το ματς με τον Τσιτσιπά στο Roland Garros
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς Ο ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΣΤΟ ROLAND GARROS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros είχε να πει μόνο θετικά λόγια για τον Έλληνα τενίστα.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Roland Garros μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να "λυγίσει" τον Στέφανο Τσιτσιπά νικώντας με 3-2 σετ και μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον Έλληνα τενίστα και τον αποθέωσε στις πρώτες του δηλώσεις.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τσιτσιπά για το εξαιρετικό του παιχνίδι. Είναι κρίμα που στο τέλος ήταν κουρασμένος αλλά μετά από τέσσερις ώρες μάχης τένις ήταν λογικό. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τενίστας ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο θετικό δρόμο την καριέρα του".

Και συνέχισε λέγοντας για το τι έκανε μετά το 2-2:
"Έπρεπε να μείνω ήρεμος αλλά προφανώς περνούσαν άλλα πράγματα από το μυαλό μου, Σκέφτηκα όταν έχασα το τρίτο σετ, πνευματικά έμεινα εκεί, προσπάθησα να παίξω καλά, στο τέταρτο σετ έμεινα σταθερός σε ένα σημαντικό σημείο και τελικά κέρδισα".

Ενώ για τον τελικό της Κυριακής κόντρα στο Ναδάλ:
"Ο Ναδάλ έχει 12 τίτλους στο Roland Garros και εγώ το 2015 σκεφτόμουν πως θα τον κερδίσω. Θα πρέπει να παίξω το καλύτερο μου τένις. Η μεγαλύτερη πρόκληση στο τένις είναι να κερδίσεις εδώ τον Ναδάλ. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στον τελικό".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ