MADRID OPEN

Τζόκοβιτς: Αποσύρθηκε ο Μάρεϊ, άνευ αγώνα στην οκτάδα ο Σέρβος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μαδρίτη
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μαδρίτη AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Χωρίς ιδρώτα προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Madrid Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς το περίφημο συναπάντημα με τον Άντι Μάρεϊ ακυρώθηκε. Ο Βρετανός αποσύρθηκε λόγω ασθένειας.

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι από τα... παλιά μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Άντι Μάρεϊ πήρε αναβολή, με τον Βρετανό και πρώην Νο1 του κόσμου να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά λόγω ασθένειας, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφαλίζει μια άκοπη πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά για 9η φορά στην καριέρα του και για 1η μετά από το 2019. Στη φάση των "8" ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χούμπερτ Χουρκάτς και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Οι υπόλοιπες μάχες

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ θα κρατήσουν υψηλά το ισπανικό φρόνημα στις κερκίδες του Manolo Santana, με τον Βασιλιά του χώματος να αντιμετωπίζει στις 17:00GR τον Νταβίντ Γκοφάν και το "φαινόμενο" να παίζει κόντρα στον Κάμερον Νόρι (21:00GR), ανήμερα των 19ων γενεθλίων του.

Ο Ναδάλ προέρχεται από τραυματισμό στα πλευρά που τον άφησε εκτός δράσης για 6 εβδομάδες, όμως στην πρεμιέρα του κόντρα στον Κετσμάνοβιτς έδειξε ότι θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο για να ξαναβρεί τη φόρμα με την οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά, κατακτώντας τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και δεύτερο στη Μελβούρνη. Εφόσον οι δύο Ισπανοί επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους στον 3ο γύρο, θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά της Μαδρίτης.

Στο Arantxa Sanchez Stadium θα αγωνιστούν Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στις 16:30GR ο Γερμανός θα παίξει κόντρα στον ανεβασμένο Λορένζο Μουζέτι ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, απέναντι στον οποίον μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις συναντήσεις.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Στέφανος έπιασε σπουδαία απόδοση κερδίζοντας 6-1, 6-4 τον Βούλγαρο στη φάση των “16” του Barcelona Open.

Πηγή: Tennis24

TAGS MADRID OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ