WIMBLEDON

Τζόκοβιτς - Αλκαράθ: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο Wimbledon

Spain's Carlos Alcaraz, left, and Serbia's Novak Djokovic greet each other ahead of their semifinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, June 9, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Spain's Carlos Alcaraz, left, and Serbia's Novak Djokovic greet each other ahead of their semifinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, June 9, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ θα κοντραριστούν στον τελικό του Wimbledon. Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου αγώνα.

Οι προβλέψεις των ειδικών επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ θα κοντραριστούν στον τελικό του Wimbledon.

Η μεγάλη αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του τένις και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (16/07) με το τελετουργικό να αρχίζει στις 16.00.

Αυτή θα είναι η τρίτη μονομαχία τους και η πρώτη σε τελικό, αφού οι δύο προηγούμενοι ήταν σε προημιτελικό. Η πρώτη τους ήταν το 2022 στη Μαδρίτη με τον Αλκαράθ να επικρατεί 2-1 σετ και μάλιστα με ανατροπή.

Η δεύτερη ήταν πριν από σχεδόν ένα μήνα στον ημιτελικό του Roland Garros. Τότε ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε επικρατήσει 3-1 σετ με τον Αλκαράθ ωστόσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία δύο σετ.

Επιπρόσθετα για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει είτε τον Τζόκοβιτς είτε τον Ναδάλ σε τελικό.

TAGS WIMBLEDON ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ