ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τζέρε - Τσιτσιπάς: Στην επόμενη φάση ο Στέφανος, αποχώρησε ο αντίπαλος του

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts after winning a point against Frances Tiafoe, of the United States, at the BNP Paribas Open tennis tournament in Indian Wells, Calif., Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Ryan Sun)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε @ 2024 RYAN SUN / AP IMAGES

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει πάρει το πρώτο σετ με 6-3 και στο δεύτερο να είναι μπροστά με 3-2 0 Λάσλο Τζέρε αποσύρθηκε και ο Έλληνας τενίστας θα βρεθεί στον επόμενο γύρο του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Στον επόμενο γύρο του Μόντε Κάρλο θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς ο Λάσλο Τζέρε αποσύρθηκε από τη μεταξύ τους αναμέτρηση με τον Έλληνα τενίστα να έχει πάρει το πρώτο σετ με 6-3 και να είναι μπροστά στο δεύτερο με 3-2. Σε εκείνο το σημείο ο Τζέρε αποσύρθηκε με τον Τσιτσιπά να παίρνει μια άκοπη πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους στα δύο πρώτα γκέιμ με τον Τσιτσιπά να κάνει μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ ενώ στη συνέχεια πήρε και το επόμενο για να κάνει το 4-1 και με δεύτερο μπρέικ έφτασε στο 5-1.

Ο Σέρβος έδειξε αντίδραση και μείωσε σε 5-2 και στη συνέχεια κράτησε και το σερβίς του για το 5-3 αλλά στο ένατο γκέιμ ο Έλληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του και έφτασε στο 6-3 και την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Στο δεύτερο σετ και μετά από μόλις πέντε γκέιμ, και τον Τσιτσιπά να είναι μπροστά στο σκορ με 3-2 γκέιμ και 30-0 στο έκτος γκέι, ο Σέρβος λόγω τραυματισμού αποσύρθηκε από τη συνέχεια του αγώνα με τον Έλληνα τενίστα που ήταν ανώτερος έως εκείνο το σημείο να περνάει στον επόμενο γύρο.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ